Drick inte för mycket

Det ter sig allt mer märkligt varför Sofia Arkelsten blev utbytt som partisekreterare till förmån för Kent Persson. Man skulle nämligen kunna tro att de två var samma person. Eller okej, Arkelsten hade ju sin grej med historierevionismen vilket gick sådär, och det har inte Kent gett sig på än. Men annars, det är ju läskigt hur lika dem är. Kent har en blogg, det hade aldrig Sofia. Och tur är väl det. Det skulle nästan blivit ohållbart. Kent skriver fantastiskt om Moderaterna och hur de är ljuset i himlen. Det är långa utfyllda inlägg med… ingenting. Just ingenting. Det är fina ord, det är floskler som ”förnyelse” och ”arbetarparti”. Det gamla vanliga, men som verkligen dragits till sin spets. Det blir ohållbart, och skrattretande. Tillslut undrar man om de, eller framför allt Kent Persson själv, tror på flosklerna han slänger ur sig. Allt känns så surrealistiskt.

I skrivande stund är han gäst i Niklas Svenssons program, ”Bar och politik” i en debatt med Socialdemokraternas motsvarighet, Carin Jämtin. Han kommer avverka samma standardfraser som han nämt på sin blogg ett tusentals gånger vid det här laget.

Om ni vid denna stund av någon anledning leker någon sådan där drinklek med alkohol inblandat, där man ska dricka vid ett visst eller vissa ord, samtidigt som ni tittar på debatten – snälla, håll er på samma plats hela kvällen. För er egen skull.

Det kommer nämligen bli ohälsosamt mycket alkoholintag.

Advertisements

One thought on “Drick inte för mycket

  1. Det är logiskt att Kent Persson fick ta över efter Arkelsten eftersom han och Schlingmann är de som hittat på de sk nya Moderaternas historia. Men Persson blir inte gammal på sin nya position! Schlingmann kommer att få rycka in på sin gamla post om ett litet tag.
    Det överjävliga är ju att de sk nya Moderaternas historia inte kommer att kunna ändras förrän om ca 3 år! (enligt Moderaterna själva) Detta trots att det faktiskt finns moderater som erkänner att det förekommer lögner. Om 3 år klubbar man igenom samma historieförfalskning igen (eftersom det då inte längre är ”medialt” intressant och sedan går detta till den nya historien. Både under Stalin och Hitler förekom liknande. Sanningen har tack och lov ofta en förmåga att krypa fram så småningom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s