Till nästa mästerskap låter vi inte TV4 sända, okej?

Om en stund avgörs en av EM:s mest intressanta grupper. Den mellan Danmark, Portugal, Holland och Tyskland där, som det ser ut nu, samtliga kan gå vidare. Det blir inte mycket mer spännande än så. Men TV4 vill inte att du ska få se upplösningen, eller välja vilken match du vill se. Okej då, Danmark och Tyskland har de ju vänlighet nog att sända på vanliga TV4 som samtliga hushåll har, men den andra matchen (Portugal-Holland) har de lagt på TV4 Sport Xtra. Det är en nystartad kanal, som lanserades om jag inte missminner mig i slutet på Maj och skulle fungera som en reklamfri kanal som sänder sport och fotboll i synnerhet. För det första är det en HD-kanal och en kanal betydande få av befolkningen har för tillfället. Det är dessutom en kanal som bara abonnenter med Canal Digital och någon annan stor leverantör har i sitt utbud.  Jag har visserligen kanalen, men kan inte på grund av problem med parabolen se matchen, så jag borde väl inte gnälla. Men jag kan inte låta bli att bli frustrerad. För det hade nämligen räckt att TV4 hade vänligheten nog att lägga matchen på TV4 Sport, som visserligen är en betalkanal men en väl etablerad sådan som många har vid det här laget.

Istället tar TV4 underhållningen i från oss som vill välja vad vi vill se, och för oss som vill se Portugal och Holland göra upp.

Kan vi inte bara komma överens och bara förhindra TV4 från att sända nästa stora mästerskap?  Snälla.. De förstör ju bara för oss TV-tittare som vill välja, helt fritt vilken match vi vill se.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s