Annie Lööf – med ensamrätt på att låta någon annan betala

Som bekant och som jag nämnde i föregående inlägg, så fick Christina Lugnet sparken för att ha lyxat till det lite väl mycket för andras pengar. Hon hade förlorat allmänheten och regeringens förtroende, lät näringsminister Annie Lööf meddela. Och när vi ändå pratar om förtroende, låt oss prata om den myndighet just nämnda Lööf är ansvarig för, eller det parti hon leder. För själv har hon bjudit till lyxmiddagar för andras pengar, vilket brutit mot reglerna. Och helt plötsligt blev det bråttom för Näringsdepartementet att städa bort lyxmiddagar och flytta över notan på partiet, när egentligen vi skattebetalare stått för notan. Hon har alltså inte haft koll på sitt eget departement överhuvudtaget.

Så vad har vi då lärt oss av detta? Jo, att en näringsminister med fördel får festa och bjuda på lyxmiddagar för andras pengar. Däremot om en statlig generaldirektör gör något liknande, finns inte längre något förtroende för personen i fråga.

Annie Lööf vill med andra ord ha ensamrätt på att äta väldigt gott, bryta mot uppsatta regler och låta någon annan betala.

Ett säreget osympatiskt drag ifrån en minister som ska tjäna folket, kan tyckas.

AB, 1, 2

Advertisements

One thought on “Annie Lööf – med ensamrätt på att låta någon annan betala

  1. Jag har funderat på att bli politker, men då jag tidigt fick lära mig av mina föräldrar att det är fult att ljuga och att man inte ska stjäla så sket det sig direkt med min politiska karriär.

    Låt Lugnet och Lööf plocka skräp längs E4:an eller knega som bärplockare i skogen. Fast jag antar att båda skulle kollapsa av utmattning efter en kvarts kroppsarbete.

    Det är riktigt vidrigt att de som missköter sig så här kan får lön i X extra år. Folk som Lugnet och Lööf borde istället inte få en enda krona utan bli tvingade att ställa sig i kö på arbetsförmedlingen som alla andra arbetslösa och där bli tvingade att gå deras förnedrande vuxendagis-kurser hos MIROI.

    Istället för att skicka de till ”elefantkyrkogården” borde man låsa in de asen i en blästringsbur och sedan när de är riktigt skinnflådda låta alla som blivit tvingade till Fas3 urinera på dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s