”Möjligtvis” bör Mitt Romney ta över

Republikanerna hade på deras konvent i år en hemlig gäst. Gästen visade sig senare vara skådespelaren, Clint Eastwood. På Twitter skrev jag, delvis på skämt strax efter att det hade offentliggjorts, om inte Republikanerna kunde ha hittat någon annan eller om andra, som vill stödja Romney var upptagna? Svaret på det är väl, helt enkelt att ingen gillar egentligen Mitt Romney. Clint Eastwoods tal var, som jag uppfattade det, ett ”case för Romney”. Fast egentligen var det inte det. ”Clintan” pratade om den dåliga ekonomin, om hur det är en skam att så många är arbetslösa. Gott så, än så länge. Sen började han ”debattera” med Obama, som var den tomma stolen på scen. Då blev det bisarrt. Eastwood pratade om hur Obama inte stängt Guantanamo, trots att han lovat (Romney har inget intresse av att stänga den förövrigt), krigen och kriget i Afghanistan som han inte avslutade tillräckligt fort ( i den frågan är kandidaterna i princip överens. Romney vill till och med vara kvar där) sedan, det vanliga – att  det är dags för en företagsledare att ta över. Och det är dessutom ingen bra ide att någon utbildad advokat styr landet (Romney är också utbildad advokat…). Det bästa var ändå när han sa ”hur det nu möjligtvis är dags för Romney att ta över, för att lösa problemet”. Möjligtvis?

I sig var det ett tal som började bra med egna personliga reflektioner om landet för att sen i en debatt med en stol (Obama), mest rabbla upp hur ekonomin var dålig, motsägelser i utrikespolitiken (där knappt Romney håller med Clint) och det nu, möjligtvis är dags för någon annan att ta över. Det slutade med en skrattfest för de allra flesta. Och det är inget positivt i det här sammanhanget..

Alltså, Barack Obama är dålig och ekonomin är dålig. ”Möjligtvis” bör Mitt Romney ta över. Varför? Jo, Obama är sååå dålig!

Ett starkare case för Mitt Romney behövs nog….

Lästips: Daily Kos, Michael Moore, Talet

Advertisements

One thought on “”Möjligtvis” bör Mitt Romney ta över

  1. Barbie Ken håller låda och arma Amerika.- Ta hand om Amerikanska familjer istället för moder jord? Var bor dina familjer någonstans Barbie mannen? -Jag har en plan. Jaså det har du Sickan? -12 miljoner nya jobb inom oljeindustrin. Om inte riggarna blåser bort förstås Kenny lille. -Jag ska satsa på utbildning samtidigt som underskottet ska ner och skatterna sänkas. Vad blir två plus två Ken?Undrar vad Republikanska väljare jobbar med? Inte som kärnfysiker får man allt hoppas. Då har vi en massa härdsmältor pågång runt hörnet. Om det inte vore för det hemska att Romney kan bli president så är han en stor driftkucku hela karlfan. Lägga sig i vad andra gör i sovrummet eller vilka andra vill gifta sig med? Är det livets mening det? Tydligen för intelligensreserven i ”världens största demokrati”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s