Moderaterna vill bli som Sverigedemokraterna

Tobias Billström, migrationsministern vill minska invandringen. Han sållar sig i samma skara som rasisterna, att nu i ökad arbetslöshet så är invandrarna problemet. Kent Persson, mytomanen och partisekreterare för Moderaterna säger samtidigt att just rasisterna (Sverigedemokraterna) har pekat ut ett samhällsproblem (invandringen). Nej, Kent, SD pekar ut människor från andra länder (i synnerhet muslimer) som problem. Det är vad dem gör, och det är vad Kent Persson och Moderaterna tydligen också vill göra helhjärtat från och med nu. Med massarbetslöshet och inga lösningar på det problemet, är det lätt och tacksamt att ge sig på invandringen. Det gör nu Moderaterna helhjärtat, som det verkar.

Det är sorgligt. För när vi pratar integration och i synnerhet, utifrån samma problembeskrivning som rasisterna, så växer rasisterna. Moderaterna har nu, som det verkar, gjort deras roll i svensk politik permanent. I alla fall tills vidare.

Kent Persson säger att han har lyssnat. Det har han säkert. På rasistroll i Avpixlats kommentatorsfält, och trångsynta moderata kollegor i Vellinge.

Jag trodde inte att Kent Persson och Moderaterna skulle sjunka så lågt, att de numera så tydligt vill föra rasisternas talan.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s