Dyngspridarna MUF

I år är det återigen dags för musikhjälpen. Den här gången går insamlingen till säker mödravård för gravida kvinnor. Skänk några slantar, helt enkelt.

Vissa tar dock tillfällighet i akt att sprida ren dynga, omogen och oanständig sådan. Det handlar om moderata ungdomsförbundet som har en egen insamling där man har en bild på Mona Sahlins vallöfte angående SD 2010, som man menar sossarna (vilket är lögn och förbannad lögn) bryter med i och med att SD röstar med de rödgröna när det gäller stoppandet av höjd bryprunkt på statlig inkomstskatt.

Så här börjar MUF:s beskrivning av sin insamling:

Letar du julklappar till den som redan har allt, som efter jobbskatteavdragen inte behöver vänta på allmosor vid jul för att få ihop vardagen? Här är den bästa julklappen!

Man är bittra över att regerigen saknar majoritet, vilket är deras ansvar, och kör gammal vanlig klassisk partipolitik när det gäller höjd brytpunkt som bara skulle gynna de som redan tjänar bra i en insamling som rör säker mödravård. Det är lågt.

Anna Kinberg Batra, i och för sig också känd dyngspridare och ordförande i i riksdagdagens finansutskottet, men ändå vuxen och som borde ha hederlighet sprider MUF:s skit vidare:

Här är dock det ironiska. Moderaterna i EU-parlamentet med bland annat mörkermänniskan Gunnar Hökmark, lade ner sina röster när de hade chansen att rösta för säker mödravård för gravida kvinnor.

MUF saknar all form av anständighet och mognad och tar chansen i en insamling för säker mödravård, som partiet inte verkar vara så pigga på egentligen, att sura över att regeringen saknar majoritet för att få igenom sänkt skatt för de rika och kleta rasister på sossarna.

Väx upp.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s